Training Storytelling (gevorderden)

anekdote vertellen cursus storytelling gevorderden

Word een business storytelling expert!

Na een eerdere workshop wil je er nu een schepje bovenop doen. Meer storytelling-technieken, meer praktijkervaring opdoen, meer zichtbaar resultaat. In deze training krijg je het in 3 blokken:


 • Webinar: nieuwe storytelling-technieken, tips & tricks
 • Opdracht: werk onder mijn begeleiding aan een casus/verhaal
 • Storytelling-workshop: volop oefenen om te vertellen met impact

Meld je snel aan

Na deze training…

 • Vertel je zelfverzekerd een anekdote of persoonlijke analogie
 • Is men super geboeid als jij spreekt
 • Snappen mensen jouw visie/aanpak en volgen je daarin
 • Krijg je respect en vertrouwen uit onverwachte hoek
 • Hebben je verhalen professionele uitstraling en kracht

Je hebt de basis te pakken. En nu?

Je hebt al een workshop Business Storytelling of Presenteren met Storytelling gevolgd. Je hebt op het werk al een paar keer een verhaal verteld en bent nu klaar voor een volgende stap. Want je merkt dat het nog lastig is om een goed verhaal te vinden. Of je ervaart dat het vertellen beter kan. Of je zoekt extra hands-on technieken, of wil persoonlijke begeleiding bij je volgende stap. Dan is de gevorderden-training perfect voor jou.

Training in drie blokken

Webinar
Je krijgt extra manieren aangereikt om bij het juiste verhaal te komen waarmee je jouw zakelijke doel dichterbij haalt. Verder behandelen we nieuwe technieken uit de wereld van de storytelling waarmee je verhalen supersterk maakt en krachtig vertelt. Essentieel zijn: inleving, emotie en contact maken. En ook zoomen we in op dialogen, stepping-in/stepping-out, podiumgebruik en stemvariatie.

Opdracht
In het tweede blok werk je een verhaal voor een eigen casus uit. In drie weken tijd kun je dit op je eigen momenten doen. Natuurlijk houden we contact en help ik je met zachte duwtjes in de rug, adviezen of antwoorden op jouw vragen.

Storytelling-workshop
We komen met alle deelnemers bij elkaar om ervaringen te delen en je verhaal te vertellen. Langzaam bouwen we het op naar een generale repetitie. Je krijgt volop feedback, tips en doe-dit-stukje-nog-eens-opdrachten om de performance op top-niveau te krijgen. Na afloop ben je klaar om op de zaak echte impact te maken.

Trainingsdata en inschrijving

Ontwikkel jezelf nu verder en meld je aan voor deze training. Opnieuw werken we in een klein groepje van maximaal 6 deelnemers. Zo weet je zeker dat je veel persoonlijke aandacht krijgt voor jouw casus en jouw verhaal.

 • 28-11-2019, van 09.00 tot 11.00: Webinar
 • 19-12-2019, van 12.00 tot 17.00: Workshop in Utrecht (inclusief lunch)
 • In de tussentijd: werken aan je verhaal

Je doet mee voor € 395 exclusief btw. Combineer met een andere workshop en krijg 15% korting. Kijk hier voor alle voorwaarden


In-company workshop

Hoe mooi is het om dit samen met collega’s te ervaren. Je leert elkaar van een andere kant kennen én waarderen! Vraag naar de mogelijkheden voor een aantrekkelijke in-company training. Van een dagdeel tot een traject.

Vertel me meer

Persoonlijke coaching

Vind je het prettiger om één op één begeleid te worden in het verbeteren van je presentatie-techniek? Kies dan je personal coach. Je krijgt alle aandacht en we kunnen intensief werken aan jouw vertelkunst.

Vertel me meer

Een greep uit mijn klantenkring

Wie je nog meer voorgingen...

Privacy Voorkeuren